Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد با بیان اینکه میزان عنوان شده برای افزایش شهریه‌ها در این دانشگاه شایعه است گفت: شهریه‌ها تنها ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده و اینگونه نیست که هزینه تامین امکانات را برای علوم پایه و علوم پزشکی از طریق افزایش شهریه تامین کنیم.

به گزارش خبرنگار ایسنا، علی اکبر ولایتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رشته‌های علوم پزشکی بدون تردید از مهمترین رشته‌های دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد است و رغبت داوطلبان کنکور بیشتر به انتخاب رشته‌های علوم پزشکی است که یک علت عمده این موضوع نیاز کشور به خدمات در این رشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در هر جامعه‌ای ارتقاء سلامت مبتنی بر نسبت بین تعداد پزشک و رشته‌های مختلف پزشکی و جمعیت است و ما در طی سال‌های گذشته به واسطه افزایش کمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به این استانداردها نزدیک شده‌ایم اما همچنان با استانداردهای جهانی فاصله داریم.

وی با اشاره به این که در بین روسای دانشگاه‌ها رغبت زیادی به تاسیس رشته‌های علوم پزشکی وجود دارد، گفت: البته انجام این کار هزینه‌بر است و در حال حاضر از جمله کارهایی که دانشگاه آزاد در این زمینه انجام داده، تاسیس بیمارستان فرهیختگان است و همچنین انعقاد قرادادی با دانشگاه علوم پزشکی شیراز و همکاری با این دانشگاه در بیمارستان کازرون از دیگر فعالیت‌های دانشگاه آزاد در این زمینه است .

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص میزان افزایش کیفیت خدمات آموزشی در دانشگاه آزاد همزمان با افزایش شهریه‌های این دانشگاه گفت: در خصوص افزایش شهریه دانشگاه‌های آزاد سوء تفاهم به وجود آمده است و به میزانی که شایعه شده است شهریه‌ها افزایش پیدا نکرده و افزایش شهریه فقط در حد 10 درصد است که متناسب با هزینه‌های این دانشگاه ایجاد شده است.

وی ادامه داد:‌ به دانشجویان اطمینان می‌دهیم که این شایعات غیر قابل قبول، درست نیست و این طور نیست که دانشگاه آزاد هزینه‌های تاسیس امکانات برای علوم پایه و علوم پزشکی را از طریق شهریه تامین کند.

ولایتی افزود: تاسیس هر بیمارستان ۱ تا ۲ میلیارد هزینه دارد و این هزینه‌ها از طریق ‌قراردادهایی که با برخی سازمان‌ها از جمله سازمان تامین اجتماعی منعقد می‌شود، تامین خواهد شد.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد در خصوص جابه جایی‌های صورت گرفته در این دانشگاه اظهار کرد: بنای ما این است که درسمت‌ها از اساتید و استادان دانشگاه آزاد استفاده کنیم به طور مثال دکتر رهبر همانطور که در دانشگاه کرمان از مسئولان خود دانشگاه را به این سمت برگزیدند در دانشگاه خراسان نیز همین کار را انجام دادند و جانشین رییس سابق این دانشگاه از بدنه دانشگاه آزاد است.

وی افزود: تاکید این جانب و رییس دانشگاه آزاد این است که تا جایی که میسر است از اساتید خود دانشگاه برای مسئولیت‌ها انتخاب کنیم.

دکتر ولایتی در خصوص تغییر نام دانشگاه آزاد واحد نجف آباد به نام شهید حججی گفت: نام شهید حججی زینت بخش دانشگاه نجف آباد شده است و وقتی افرادی مثل ایشان در کشور حضور دارند و شهادت وی به دست عناصر ضاله وهابیت اتفاق افتاده است از سویی موجب تاثر مردم و کشور است واز سوی دیگر افتخار ما است که مردم ما حاضرند به خاطر افتخار کشور و در راه سرورشان امام حسین (ع) گام بردارند و کاری که در دانشگاه واحد نجف آباد شد کار کوچکی در حد بضاعت ماست.

سید حسن خمینی هنوز عضو هیات امنای دانشگاه آزاد است

ولایتی در ادامه در خصوص حضور سید حسن خمینی در هیات امنای دانشگاه آزاد گفت: وی هنوز عضو هیات امنای دانشگاه آزاد است و تا هر موقع که مایل باشند می توانند در جلسات شرکت کنند و اگر تا کنون در جلسات هیات امنا حاضر نشدن حتما مشغولیت‌هایی داشتند که نتوانستند حضور بیابند.

ولایتی در خصوص تعاملات بین‌المللی دانشگاه آزاد اظهار کرد: تلاش می کنیم دانشگاه آزاد را در سطح بین‌المللی توسعه دهیم و در حال حاضر دانشگاه آزاد توانایی تربیت کادر متخصص را دارد و آمادگی داریم که در کشورهای مختلف فعالیت کنیم.در این راستا فعلا دانشگاه آزاد در پنج شهر کربلا، نجف، بغداد، بصره و اربیل در حال تاسیس واحد است و درخواست خود را به وزارت علوم عراق ارائه داده‌ایم.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه از این پس از انجام کارهای پراکنده در کشورهای نامعلوم که قبلا توسط دانشگاه آزاد انجام می‌شد و بازدهی نداشت خودداری می‌کنیم و تعاملات خود را با کشورهای همسایه که مشترکات زیادی با هم داریم افزایش خواهیم داد،در خصوص واحد آکسفورد اعلام کرد:‌ این واحد تقریبا تعطیل شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۹۸۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند