Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تشریح اهداف استراتژیک و برنامه های بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت این دانشگاه در طرح تجمیع بر ضرورت راه‌اندازی حسابداری تعهدی با هدف شفافیت و کاهش هزینه‌ها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر سید علی ابطحی با حضور در جمع کارکنان و مسئولان ارشد حوزه اداری و مالی با قدردانی ازدرایت و سختکوشی پرسنل ساعی و تلاشگر این حوزه گفت: «پایبندی و رعایت الزامات و اجرای دستورالعمل‌ها و بخشنامه های مالی سرلوحه کار مسئولان این دانشگاه است و در این مسیر،همدلی، تدبیر و تلاش کارکنان حوزه مالی در شرایط بحرانی قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با تشریح اهداف استراتژیک و برنامه های بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت دانشگاه در طرح تجمیع بر ضرورت راه‌اندازی حسابداری تعهدی با هدف شفافیت و کاهش هزینه ها تاکید کرد.


وی با بیان اینکه میزها نمی توانند فاصله ای بین مسئولان و کارکنان باشند از عموم پرسنل مالی در خواست کرد در اجرای انطباق با سیاست مالی دانشگاه در صورت مشاهده هر گونه مغایرت و تخطی از اجرای دستورالعمل ها موارد را عیناٌ به مسئولان ذی‌ربط و شخص وی گزارش کنند.

مهندس روح اله عسگری معاون مالی و اداری این دانشگاه نیز درباره لزوم اهمیت و تکریم ارباب رجوع از سوی کارکنان گفت: «کارکنان و پرسنل امور مالی در اجرای صحیح و مطلوب مفاد بخشنامه های اجرایی در زمره پرکارترین حوزه های دانشگاه هستند که این جانب با قدردانی از تک تک پرسنل وظیفه شناس این حوزه که با نهایت دقت و با رعایت همه دستورالعمل ها و اصول حسابداری موجبات رشد و تعالی دانشگاه را در عرصه های مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی فراهم می آورند تشکر می کنم.»

وی افزود: «میز خدمت همه ما مسئولان میز خدمتگزاری به تمام مراجعان اعم از دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه است و خداوند را به خاطر نعمت خدمتگزاری و گره گشایی از مشکلات ارباب رجوع شاکر هستیم.»

معاون مالی و اداری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با تشریح جزئیات بیشتری از اهداف حسابداری تعهدی گفت: «حسابداری تعهدی که مورد تاکید رئیس دانشگاه است موجب بودجه بندی بهتر، ارائه گزارش های مالی تجمیعی و تلفیقی و شناسایی درآمد و هزینه و در نهایت شفافیت مالی می شود.»

همایون کرمی اخوت عامل خزانه‌دار و مدیرکل مالی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز با بیان اینکه در شرایط کنونی و در مرحله تجمیع واحدهای علوم پزشکی همه ما مسئولان و کارکنان صرفنظر از پراکندگی فیزیکی دانشکده ها در کنار هم هستیم و هدف همه ما یکی است.»

وی تاکید کرد: «تلاش می کنیم با اصلاح و بهبود فرآیندها دور باطل را حذف کنیم و موجب شتاب بیشتر امور جاری دانشگاه برای دستیابی به قله موفقیت باشیم و مطمئن باشید که از تمام مشکلات و چالش ها باخبر هستیم و پیگیر حل و فصل امور بر اساس اولویت ها ی دانشگاه می شویم.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد