Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی اکبر ولایتی در نشست استعدادهای درخشان حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که امروز  سه شنبه 28 آذر در سالن همایش بیمارستان فرهیختگان برگزار شد، گفت: حوزه علوم پزشکی، حوزه مهمی است و باید امکانات لازم را برای اینکه بتوانیم پاسخگوی نیازها باشیم، تهیه کنیم که مهم ترین این نیازها بیمارستان است.

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: باید بتوانیم سازوکاری ایجاد کنیم که با دستگاه های متصدی درمان همکاری بیشتری داشته باشیم، چرا که حوزه علوم پزشکی پر هزینه است و به طور میانگین هر تخت بیمارستانی دو میلیارد تومان هزینه دارد و به تنهایی نمی توان از عهده این هزینه ها برآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر ولایتی با بیان اینکه از زمانی که دانشگاه آزاد اسلامی، بیمارستان آموزشی و درمانی ایجاد کرده است، فارغ التحصیلان آن درخشیده اند، اظهار داشت: یکی از محاسن رشته های پزشکی این است که دو امتحان سراسری و مشترک برای دانشجویان این رشته برگزار می شود و آنجا معلوم می شود که هرکسی چه قابلیت هایی دارد و بدون گذر از این دو آزمون کسی نمی تواند پزشک شود. 

وی ادامه داد: با توجه به انگیزه‌هایی که در دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، استعدادهای درخشان زیادی می بینیم که موجب سربلندی دانشگاه آزاد اسلامی می شوند و ما به پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بسیار امید داریم.

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز امیدواری از حضور دکتر نفر به عنوان معاون پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دکتر نفر از افراد تراز اول پزشکی است و به حوزه خود مسلط است، امیدواریم با این فرصت  موجود بتوانیم شاهد آن باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی رتبه اول آزمون های پزشکی را داشته باشد و در حوزه پزشکی بدرخشد. 

دکتر ولایتی تأکید کرد: رشته دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هم کارنامه درخشانی دارد و امیدواریم همه رشته های پزشکی این گونه باشد.

به گزارش نامه نیوز وی با بیان اینکه اکنون متقاضیان رشته های تجربی بیش از رشته های ریاضی و علوم انسانی شده است، گفت: با توجه به این موضوع دانشگاه آزاد اسلامی باید رشته های پزشکی و پیراپزشکی خود را گسترش دهد، تا بتواند از این فرصت استفاده کند و پاسخگوی نیاز متقاضیان تحصیل در این رشته ها باشد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۵۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد